Nyt fra giraffen!

Jeg har holdt fri. FRI! Og jeg er blevet god til det! Så god, at jeg har brugt mine aftener på at se Suits på Netflix i stedet for at arbejde, opdatere diverse statuser (som åbenbart hedder statusser; jeg har lige slået det op – who knew?! 🙂 ), eller blogge. Jeg har bygget snemand, spillet iPad og været i svømmehallen (med en voksen mand og et par børn eller tre som påhæng 😉 ), og jeg har slappet af. Hygget mig! Og jeg har haft godt af det, og jeg er helt glad nu, og jeg glæder mig til at starte på arbejde den 5. januar, hvor Iben også starter. Det bliver spændende! 🙂

Jeg har en masse at se frem til i det nye år, bl.a. en kort tur til Køln med min mand, hvor vi har vundet en overnatning på et fancy hotel (eller bare ét, der er bedre end de hostels og motels, som jeg er vant til 😉 ) i forbindelse med CFC, en stor Children’s fashion forhandlermesse , hvor jeg overvejer at leje stand med Magic Robes på et tidspunkt. Vi kalder det ‘forretningsrejse’, fordi vi får mulighed for at tjekke messen ud, inden vi smider en masse penge efter en stand (+ kan udspionere konkurrenterne og lade os inspirere af deres messe-standholder-tricks 😉 ), men i virkeligheden er det ligeså meget for at komme lidt væk. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker at rejse, og at jeg savner at komme til et land, hvor de taler et sprog, som jeg ikke forstår (tysk er så meget omfattet af denne regel; mine to år med tysk i gymnasiet var rent spild, undtagen det at der var en sød fyr fra parallelklassen, som gik på samme hold 😉 ).

Anywho… Vi skal til Tyskland og lege vigtige og unge på samme tid (måske en meget god kombi?), og det bliver godt! Og vi har haft en god jul, og i morgen skal vi holde nytår (med min mands Mensa venner; jeg kom i øvrigt heller ikke med i den ‘dumme’ klub denne gang, og nu må jeg lære at leve med det 😉 ), og alle er raske, så livet er godt! 🙂

Jeg håber, at det er det samme hos jer. Og jeg vil gerne sige tak, fordi i læser med, og så vil jeg ønske jer alle et godt nytår.

Jeg er virkelig glad for, at i er her. Tak! 🙂 Og her er en hilsen (og en præsentation til de nye af jer) fra mig til jer.

GODT NYTÅR!

[vidcore vid=”jUDn7Csd”]

4 kommentarer til “Nyt fra giraffen!”

  1. Man bliver aldrig mere vigtig, end når man er ung! 😉
    Godt for dig!! Det der med at holde fri, når man er selvstændig, skal der altså viljestyrke til for at holde fri for alvor. Det fortjener du 🙂
    Det har været så skønt at opdage dig OG dit skønne Magic Robes, og håber du får endnu mere succes i 2015 🙂

    1. Du er så sød! Tusind tak! Jeg håber, at det går godt hos jer. Han ser skøn ud, den lille mand, han gør 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *