Agangskode til VIP udsalg hos Nelly.com

Hjemme hos os er juleferien skudt i gang, da både drengene og jeg har fri allerede fra i dag, mandag. Yay! 🙂 Det er super hyggeligt, men to drenge hjemme betyder, at der næppe kommer nogle lange, dybe indlæg fra mig de næste par dage. Men det gør måske heller ikke så meget, nu hvor de fleste af os er begyndt at julehygge med vores familier? 🙂

Når det så er sagt, synes jeg ikke, at i skal snydes for en servicemeddelelse og en VIP kode til juleudsalget hos Nelly.com 🙂

Jeg har tidligere skrevet om mit forhold til mode og shopping bl.a. HER, og jeg har også skrevet om min økonomi (bl.a. HER), og derfor kan det ikke overraske, at online shopping og udsalg er det, som jeg vælger at skrive om (frem for fx. at anbefale min yndlingsbutik i Kbh eller et produkt til en milion miliard – hah! 😉 ).

For at komme til sagen: Jeg er så heldig, at jeg har fået muligheden for at tilbyde jer en kode, som giver jer adgang til VIP udsalget hos Nelly.com allerede nu – et udsalg, som andre først får adgang til på onsdag!

For at få adgang skal i klikke HER eller på billedet herunder og indtaste koden BLOGGERSDELIGHTVIP.

God fornøjelse! 🙂

 photo Nelly_zps7bfcc88c.jpg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *