Hvad kan jeg gøre for dig?

Seriøst.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Altså, det er ikke fordi jeg keder mig (ikke at i nogensinde vil tænke det, vel, efter i har læst mine ‘åh-jeg-har-bare-så-meget-at-lave’- indlæg? 😉 ) men jeg har lyst til at gøre noget godt.

Hvorfor spørger jeg?

Fordi jeg er inde i en lidt kedelig periode. Jeg er lidt (vinter)træt, lidt flad, lidt ynkelig, egentlig. Og nu hvor jeg har testet det af i noget tid, må jeg konkludere, at selvmedlidenhed er en elendig lykkekatalysator. Fuldstændig uduelig, er den, til at sprede solskin og glimmer over ens tilværelse. Så nu tænker jeg, at jeg vil holde op med at synes, at verden er urimelig, og med at vente på, at lykke, glansfuldt hår og sommerhus i Australien kommer helt af sig selv (eller fra Lotto – potato potato) 😉 – og gøre noget for andre i stedet for!

Jeg vil tage ‘yes, oui, da!’ hatten på, og hjælpe jer (indenfor rimelighedens grænser, selvfølgelig 😉 ). Så nu spørger jeg, kære læsere:

Hvad kan jeg gøre for jer?

Det kan være hvad som helst. Et spørgsmål, jeg kan svare på? En kontakt, jeg kan formidle?  En efterlysning af yndlingsbamsen, der er blevet væk? Et tip om en god café eller et godt sted at amme i København? Et godt råd  eller noget helt andet?

Bring it on, kære læsere. Lad os hjælpe hinanden, og lad mig starte med at trylle lidt for jer 🙂

 photo 20141216_173212_zps87ddfbf0.jpg

12 kommentarer til “Hvad kan jeg gøre for dig?”

 1. Hehe det var da et godt spørgsmål 🙂

  Måske kan du sørge for lidt sne – bare sådan 5 cm. Og først d. 24. december, så det ikke bliver alt for træls at køre i…

  Hmm er det for meget at bede om? Så synes jeg, at du skal skrive en anbefaling af din yndlingsbog.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  1. Yndlingsbog? Det var en god opgave! 🙂 Det vil jeg rigtig gerne. Det gør er noteret på to do listen, sammen med 5 cm sne d. 24. dec. Jeg kaster mig straks over det, og så siger du til, hvis (når? 😉 ) de første snefnug viser sig juleaften 🙂

  1. Uh, det var et godt ønske! 🙂 Jeg svinger alt hvad jeg kan, men det er en af de tungere opgaver for den lille bitte søde tryllestav, så det kan være, at der går lidt tid. Men når det så lykkes, så kan du gøre det for mig, at du deler 😉

   1. Jeg er lette og det er som om ordstilling og de der bestemt/ubestemt vil drille mig for evigt 🙁 jeg har faktisk afholdt mig fra tanken om at være blogger, fordi jeg hader, at hver gang jeg skriver noget, så er der fejl. Derfor blev jeg så glad da jeg så din blog, fordi du beviser at blogland også er for nydanskere 😉

 2. Jeg kunne godt tænke mig et lyn-kursus i at bruge overlocker. Jeg har syet i flere år, men aldrig overlocket. Nu skal det være… Jeg køber en bernina 700 brugt. Men what to do?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *