Sidste adventskonkurrence i år: LEGO!

 

 

Denne konkurrence er slut og vinderen er kontaktet direkte. Tak til alle for jeres deltagelse! 🙂

 photo 00981f23-24f3-43d5-a59d-fb06f1133d71_zps26470e05.jpg

 

Denne 4. søndag i advent har jeg en præmie til jer, som mine drenge ville elske. Det er en  LEGO Technic Hotrod-bil. 

Denne model fra LEGO Technic er en drøm for alle med interesse for monsterbiler. Den har masser af realistiske detaljer såsom den fuldt synlige V6-motor, og så kan den laves om til en rallybil! Indrømmet: den henvender sig mere til større børn end de små banditter på hhv. 2,5 og knap 4 år, som jeg har, men de har endnu ikke set en bil, de ikke har kunne lide: og slet ikke en monsterbil!

Det eneste, som i skal gøre for at vinde denne bad boy er at skrive en kommentar under dette indlæg om, hvem der skal have bilen, hvis i vinder. Det giver selvfølgelig plusser på karmakontoen, hvis i synes om Iværksættermor’s nye Facebook side, når i deltager, men det er ikke et krav.

Dagen i dag markerer i øvrigt også afslutningen på Katrines og mit ‘A beautiful mess’ adventskalender, med Katrine som den, der leverer den sidste afsløring. Den kan i finde her. Det betyder dog ikke, at vi har tænkt os at være hemmelighedsfulde fra nu af. Det passer vist ikke helt til vores stil 😉

Jeg finder en vinder d. 5. januar.

Held og lykke og glædelig jul 🙂

93 kommentarer til “Sidste adventskonkurrence i år: LEGO!”

 1. Den er sej! Hvis jeg vandt den, ville jeg give den til min mand, og sige at han skal dele den med mind søn p 4ih hvert fald når han bliver lidt ældre:-)
  Glædelig jul!

 2. Min bror ville elsker den, han er VILD med lego, og har i forvejen en masse Technic og også Eiffeltårnet og nogle broer af Lego, som står til pynt i deres hus 🙂 kh Pia

 3. Fed gave! Vinder jeg, skal den gå til både min datter og min søn – min datter elsker at bygge, og min søn elsker at lege med biler. Så det bliver et hit med en delegave!

  Glædelig Jul!

 4. Jeg har en bonus som er VILD med Technic, og han har også fødselsdag den 27 dec. Det har været en tradition de sidste 5 år at han har fået en kasse med Technic som han har bygget med sin far, og det er en nydelse at se de to have kvalitetstid de timer det nu tager. I år har vi ikke mine bonusbørn jul/nytår så det vil være fedt at kunne give ham den når de kommer her efter jul.

 5. COOL CAR !! Altså herhjemme er der to voksne og to børn men men men Vi elsker simpelthen alle mand at bygge LEGO 🙂 Vi kan få timer til at gå med at kreere og fantasere 🙂 DENNE ville være VERDENS fedeste HIT herhjemme 🙂

 6. Den er for sej. Den ville drengene i alle størrelser syntes er sej, men måske mest faren, som er lidt vild med hot rod biler 😉

 7. Hvis jeg vinder er det helt klart min søn Daniel på snart 4 år der skal have den og lidt hans far som vil nyde at samle den sammen med sønnike!

 8. Min bad boy aka min kæreste skal helt sikkert have den hvis jeg vinder for han er en ‘stor dreng’ når det gælder LEGO og specielt hvis det kan køre hurtigt!

 9. Verdens smukkeste, hvis jeg selv skal sige det, Asperger dreng, som er vild med lego – min unge på 12. Han ville blive så glad.
  Glædelig jul til alle herinde i blog-land..

 10. Helt abdolut min kæreste, sønnen min er ikke gammel nok.. Og at bygge lego er noget vi elsker herhjemme, så hvor font det end lyder når jeg siger at det er en gave til min køreste, så er det i virkeligheden nok mest til os begge (eller mest mig nok)

 11. uden tvivl min store dreng på 6 år der ik leger med andet end LEGO.
  Så kan hans far måske hygge med ham når den skal bygges

 12. Den vil klæde min kærste skab han har med teknik lego han har nemlig ikke denne seje bil han bliver som et barn når han får sådan noget vores datter er lige tosse med det

 13. Hvis jeg vinder, er det nok en lille fyr ved navn Gustav på 8 år der skal have den. Han er inspirationskilden til min nyopstartet virksomhed og fortjener bestemt en ekstra julegave 🙂

 14. Nikolaj på 5 år syntes det er den sejeste Lego bil han nogensinde har set! Og hans forældre er meget enige og vil stå på nakken af hinanden for at få lov til at hjælpe med at samle den.

 15. Count me in!

  Den her skal min bil-freak Aksel på 5 år have. Jeg vil elske at sidde og se farmand samle den – og sønnike siddende med store, beundrende øjne ved siden af og glæde sig til, at han kan ræse derudaf med bilen.

  I øvrigt, en fed konkurrence I to har haft kørende med afsløringer om the side.

  Glædelig jul.

 16. Det skal min store dreng – Han har Aspergers syndrom og LEGO er en af hans særlige interesser… Især Technic. Det er de mest fantastiske MOCs, han laver!
  Glædelig 4. søndag i advent 🙂

 17. Øj den ville mine drenge på 8 og 5 elske. De elsker Technic lego, den store bygger og den lille leger.. Deres far er også pjattet med Technic..

  Tak for en fin advents”krans” som dig og lilletutogmor har lavet

 18. Vi har måtte gå meget på kompromis med årets julegaver, så hvis jeg vandt denne, skulle min søn Magnus forkæles ekstra <3 Mon ikke jeg selv kunne få lidt samleglæde ud af den også… Hehehe 😉

 19. Det skal min søn Huxi have! Han er godt nok kun 6 måneder gammel, men jeg er sikker på hans far vil elske at samle den for ham – og vise ham hvordan sådan monsterbil skal styres 😉

 20. Rigtig godt nytår. Min søn elsker lego, men om han synes han er for gammel til den ved jeg ikke, men ellers skal min venindes søn have den som en nytårsgave.

  Smil Lene. :0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *