Velkomstfesten

I morgen, lørdag d. 10. løber Velkomstfesten af stablen i Forum i København. Det er et initiativ, som startede med et forslag i et Facebook opslag til at holde en stor velkomstfest for flygtninge. Det var Gry Ravn, som også var initiativtager bag den store indsamling til flygtninge på Lesbos, som jeg har skrevet om HER og HER, der fik den fine idé. Siden er der blevet oprettet en frivillig forening, Foreningen Velkomstfesten, og nu bliver “festen” altså holdt, i morgen, i Forum. Når jeg sætter “festen” i gåsetegn, er det fordi det jo ikke er en fest som vi kender dem fra gymnasiet eller den årlige julefrokost, vi er ude i (den slags kulturlektioner venter vi med 😉 ). Selv om der vil være musik fra kendte kunstnere, er formålet med arrangementet ikke blot at underholde, men også at hjælpe de nye flygtninge. Der vil således være workshops, taler fra erhvervslivet, CV hjælp, venskabsfamilier m.fl.

Der er gratis indgang, og det fulde program kan ses HER. Hvis man synes, at det her lyder helt genialt og gerne vil gøre mere, kan man også hjælpe på anden vis. Man kan fx. støtte økonomisk HER eller man kan tilbyde sin hjælp som CV-kyndig, gerne ved at kontante denne skønne dame, hvis arbejdsgiver Microsoft har en kæmpe stand til Velkomstfesten, hvor de bl.a. hjælper flygtninge med CV- skrivning.

velkomstfesten

 

2 kommentarer til “Velkomstfesten”

    1. Hej og undskyld sent svar. Af en eller anden årsag har jeg først set din kommentar nu. Jeg synes også, at det var så fint et initiativ. Jeg ved desværre ikke, om der kommer noget lignende igen. Jeg håber det! Jeg skal nok skrive om det, hvis der gør 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *