Sikke fin 35-årig

Jeg er 35 år gammel. Det er søndag. Har ikke været i nærheden af make-up siden engang i starten af  ugen, hvor jeg dækkede et par bumser til (som man egentlig ikke kunne se, før jeg besluttede mig for at udrydde dem), og da jeg gav mine drenge lipgloss på, fordi jeg af uransalige årsager ikke havde andet  i tasken, og deres læber var knastørre. Bh’en er på mini-ferie, og håret er fedtet. Alligevel stopper jeg op, da jeg ser mig selv i spejlet, da jeg skal på toilettet. Ved ikke hvorfor. Og jeg tænker: Så fin jeg ser ud. Jeg ligner min mor i hendes unge dage. Sådan så hun nemlig også ud, da hun var 35. Hun lignede ikke en model på 25. Men hun var den smukkeste mor i verden. Det var hun i mine øjne.Og jeg kigger på mig selv og tænker, at jeg er helt ok. Selv med fedtet hår og uden make-up. Jeg melder mig ud af ‘lign én på 25 år -konkurrencen’. Den må de 25-årige få for sig selv.

For sikke en fin 35-årig jeg er.

 photo b44923e8-b9a5-48b2-b4b2-5f3c2af310ca_zpsahydhhh3.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *