Magic Robes online lagersalg

Jeg er endelig blevet færdig med at tælle op og har opdateret webshoppen efter et fantastisk lagersalg i Vanløse for ti dage siden, og det betyder godt nyt til jer, der ikke bor i København eller af andre grunde ikke kunne komme sidst 🙂

Jeg har netop sat resten af varelageret (på nær den seneste kollektion) ned på webshoppen, så det er nu, hvis I vil have lækre økologiske sager til spotpris! 🙂 Her er priserne på det meste af Magic Robes (som er unisex 😉 ), og som bonusinfo kan jeg fortælle, at der også er rettet på priserne på en del varer fra andre mærker i webshoppen.

Eller skriv, hvis der er noget, I gerne vil spørge om, og del gerne! Så bliver jeg så glad 🙂

magic robes lagersalg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *