Praktisk gris shopper! Miinto.dk -40 og Boozt.com -50% (reklame)

Hver gang der er udsalg, er det første, som jeg kaster mig over, flotte bluser og nederdele. Mor her skal være fin, synes hun 😉 Sjovt nok ender det altid med, at jeg klikker mig forbi de fine sager og over til det, som jeg reelt mangler. Praktiske ting som badedragt (jeg har en bikini, som er for lille, og en badedragt, som min mormor ville elske 😉 ), regnjakke (fordi jeg de sidste to år har brugt én, som jeg har lånt af min mor), billige solbriller (fordi de aldrig overlever en sæson) og regntøj til drengene (fordi man ikke kan byde dem foret regntøj om sommeren, trods alt 😉 ).

I dag (og kun i dag, tirsdag!) har Boozt.com op til 50% på en masse forskelligt, så der har jeg fundet disse fine sager 🙂 Jeg er virkelig vild med farven på regnfrakken, og selv om jeg er i tvivl om, hvorvidt badedragten er liiiige frisk nok, synes jeg, at den skal have en chance. Hvis den ikke går, kan jeg altid gemme den til min bonusdatter, som snart er ligeså høj som mig 🙂Boozt regtøj badetøj

Badedragten koster 129,98 og kan fås HER, og regnjakken koster 189,98 kr. og kan fås HER. Begge er fra Only.

miintoregntøjsolbriller

Solbrillerne koster 89,4 kr. og kan fås HER, og regntøjet, som er fra Mikk-Line, koster 179,97 kr. og kan fås HER.

Solbrillerne og regntøjet er fra Miinto.dk, som har 40% på ALT indtil d. 10. juni kl. 12.

Både hos Boozt.com og Miinto.dk er der sager til både mor, far og børn, og det, som jeg har fundet koster mig I ALT 589,33 kr. For det hele.

Jeg sparer 499,52 kr. i forhold til normalprisen, og det er ikke ringe 🙂

Nu vil jeg hente drengene, og så vil jeg se, om der ikke er andet, vi lige står og mangler 😉

Indeholder affiliatelinks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *