Meny har fødselsdag – sponsoreret

Grunden til at jeg har valgt at skrive dette indlæg er, at jeg er tosset med vores lokale Meny. Virkelig. Jeg kunne skrive en masse om deres udvalg, kvalitet, medlemsordning osv., men ærligt talt er jeg aller aller aller mest glad for Meny, fordi de sælger en bestemt vare, som jeg ikke har kunne finde andre steder.

Dengang jeg var 18, var jeg i England i et halvt år. Jeg var au-pair derovre, og det var dengang, jeg blev introduceret for den vegetariske levevis. Familien, som jeg boede hos, var vegetarer, og det var her, jeg lærte at lave mad med grøntsager, gerne fra bunden. Men en gang imellem skulle det gå stærkt, og så var løsningen ofte Campbell’s tomatsuppe. Den fungerer nemlig fantastisk som sauce på pasta sammen med en ordentlig gang revet cheddar (vi var jo i England 😉 ), og den er jeg vild med den dag i dag 🙂

Jeg har ikke fået den mange gange siden, fordi jeg simpelthen ikke har kunne opdrive den i Dk, og jeg har været for nærig til at importere den, undtagen dengang jeg var gravid og cravede den så sindsygt meget, at jeg betalte en formue for 5 dåser på en hjemmeside, jeg ikke længere kan huske navnet på 🙂 (men nøj, hvor var det godt… 🙂 )

Så forestil jer lige, hvor lykkelig jeg var, da jeg opdagede den i min lokale Meny (!)

Ca. så glad her, sådan nogenlunde… 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *