Gik du glip af det? Bliv klogere her!

Der var engang fem pæne piger (ahem, kvinder med en gennemsnitsalder et sted først i 30’erne), som havde det til fælles, at de alle skrev blog. Det, og så syntes de alle, at det kunne være hyggeligt at holde en fest sammen og lære hinanden bedre at kende. Og efter en masse snak, som ikke rigtig førte til noget (de var vel bloggere, hø hø), aftalte de en dato, og så mødte de deres første (lad os lege det 😉 ) udfordring.

Hvem skulle ellers med?

Er en fest bedst, når man er flest?

Eller skal man hygge for sig selv, helst?

Bølgerne gik højt (det gjorde de ikke rigtig), men vi var ikke alle enige. Så værten sætte hælene i: Vi skulle være ti!

(Og nu kommer der ikke flere rim) 😉

Hvorfor?

Fordi værten, lad os kalde hende Helena, havde trukket “jeg er vært, så jeg bestemmer”- kortet og havde vedtaget, sådan helt diktator-agtigt, at de fem madammer kun måtte invitere en enkelt person med hver. Jeps. En. Og det havde hun, fordi hendes smukke (kitsch) palæ (andelsbolig) på Nørrebro er et af slagsen, hvor man sætter pris på gode naboforhold. Og fordi Helena er en ungdommelig, respektabel kvinde på 35, som værdsætter en god festlig begivenhed ind imellem, men som også gerne vil være ordentlig, når hun skal være sammen med sine børn dagen efter.

Det skulle være småt og (semi)sobert.

Og hun fik sin vilje.

Der blev inviteret ti, og der blev bestilt tapas.

Og det gik lige som ventet.

Ja, bevares, der kom en mand med, men han var ligesom blogger, okay? 😉 Men ellers gik det så fint.

Der var ingen, der hed, lad os sige Elisabeth og Tina, der havde planlagt underholdning way under bæltestedet, og der var bestemt ingen Nana, der havde sørget for hovedbeklædning, sådan… lidt under og lidt over bæltestedet (alt efter præferencer og held, som det vist nok også er IRL 😉 ). Ingen Christina med en selfiestang. Ingen, der gik over stregen. Ingen, der først gik i seng kl. 4.*

Det var en nydelig sammenkomst.

Helena og hendes bloggerveninder? De havde en hyggeligt aften, og jeg er sikker på, at de også har haft en fantastisk dejlig og afslappende søndag.

Mig?

Jeg har såmænd bare hygget mig med min familie.

Hengiven mor på legeplads med de små. Sådan er jeg. Park-/familieidyl, når det er bedst. I en park tæt på bedsteforældre, fordi de små bare er glade for dem. Og en bænk. Fordi bænke bare kan noget. På en søndag. Hvor man hviler så meget i sig selv og sin lykke, at man bare kunne…

sove.

😉

Vil du vide mere om hende Helena? Så havde hun engang et dilemma. HER.

Træt af at høre om alle mulige fremmede? Vil du have mere Jelena? Jamen, altså, så var jeg engang lidt af en festabe. Den er god nok. Beviser? Find dem lige HER. 😉

* Hvem var ellers med? Sig det ikke til nogen, men de er tagget på profilen @ivaerksattermor på Instagram 😉

 photo faeliglledparken_zpsdc52njzi.jpg

4 kommentarer til “Gik du glip af det? Bliv klogere her!”

  1. Tænk om man havde været med? Så havde det nok været skide sjovt. Og hyggeligt. Og man var nok os blevet lidt (for) fuld. Og lidt (for) upassende. Men hvis man havde været med, havde man nok også sagt MEGA TAK FOR KNALDHAMRENDE HYGGELIG AFTEN! Det havde man da helt bestemt. Men hvad ved jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *