Nu går jeg i hi

Så er nøglerne til butikken afleveret. Jeg skulle lige til at skrive ’til min butik’ men den er jo ikke min længere. De nye ejere har nøglerne nu.

De virker i øvrigt rigtig søde. Jeg glæder mig til at se, hvad de gør ved lokalet.

Men lige nu ser jeg aller aller mest til et par dage, hvor der ikke skal flyttes, males, ordnes. Hvor børnene, som jo har fri, rent faktisk får lov at hygge sig med en far og mor, der ikke stresser. Jeg glæder mig til at lade op.

Jeg tror, at jeg går i gang med det samme.

Derfor vil jeg blot ønske jer et godt nytår og fortælle jer, at jeg ikke har glemt at finde en vinder af rutsjebanen fra butikken. Det blev denne herlige kvinde, som fik besked i går, og allerede har hentet den.

Jeg håber, at 2016 byder på en masse fantastiske oplevelser  for jer alle 🙂

 photo butikluk_zpsohspgnf3.jpg

Én kommentar til “Nu går jeg i hi”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *