Vil du opfylde et juleønske?

Efter butikkens facadeskilte er blevet fjernet, og der er kommet fine ’til leje’ skilte i vinduet, har jeg brugt mange timer på at fortælle søde kunder og nysgerrige lokale, hvad lukningen skyldes, og hvad der nu skal ske. Og det har rørt mig, så mange der har ønsket mig held og lykke fremover og givet udtryk for, at de kommer til at savne butikken og mig.

Iih, altså 🙂

Men jeg er også blevet lidt træt af at fortælle den samme historie – eller rettere sagt er blevet træt af selv at høre den komme ud af min egen mund 🙂

Kender I det? Den er så indøvet nu, at jeg ligeså godt kunne indspille den og afspille den, næste gang der er én, der spørger 🙂

MEN da jeg jo står midt i denne her omfattende lukning og ikke rigtig oplever andet, har jeg ikke andet at tale om (!) 😉

Derfor vil jeg i dette indlæg gør jer opmærksomme på et initiativ, som Johanne (Nutidensmor) skal have stor ros for. Hun har nemlig sørget for, at der i Storcenter Nord i Århus kommer et ønske-juletræ, hvor der fra på onsdag vil hænge julegaveønsker fra udsatte børn. Gaveønsker, som højst koster 200 kr., og som man vil kunne tage fra træet og påtage sig den fantastiske opgave at købe gaven og gøre julen ganske særlig for et barn.

Lege julemand for én, der har brug for ham lidt mere end det gennemsnitlige barn (og way mere end mine forkælede banditter 😉 )

Detaljerne og baghistorien kan I finde i Johannes indlæg HER og HER. Men kort sagt foregår det fra onsdag kl. 16 til og med søndag. Johanne kommer selv til at stå ved træet onsdag fra kl. 15:30.

Og hvis I tager derud, vil I ikke være søde at fortælle hende, at hun er mega sej, fordi hun har arrangeret dette? Hun understreger, at det handler om børnene, og at opmærksomheden omkring hendes person pga. initiativet er overraskende og unødvendig (sådan ca. 😉 ). Men jeg synes nu, at den er helt på sin plads. For – hånden på hjertet – har vi ikke alle tænkt, at vi gerne vil hjælpe, og det så er blevet ved tanken?

Jeg har.

Johanne har handlet. Og det er fan’eme sejt.

Del gerne – og hjælp, hvis I kan.

Tusind tak! 🙂

 photo e19ef3da-b8de-4ae4-bdce-2e0668b3f282_zpsqhjodfj4.jpg

 

 

Én kommentar til “Vil du opfylde et juleønske?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *