Lidt i øst og lidt i vest og lidt midt imellem

Jeg har ikke tænkt mig at gå ind i den evige debat om perfekte mødre, ultamødre, superheltemødre, you name it, selv om jeg har masser på hjerte. Jeg synes, at Nutidensmor (endnu en gang) nailer den med sit indlæg HER.

Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv, så jeg vil ikke forsøge, blot stadfæste min holdning med den kommentar, som jeg skrev på hendes Instagram profil: “Kasser er roden til alt ondt (ish)”.

Så skal vi ikke lige lade være med at putte hinanden i dem? Lade være med at dømme?

Så er det sagt!

Og nu hvor det er slået fast, og jeg har været med til at gøre verden til et bedre sted ( 😉 ), vil jeg gerne sige undskyld, hvis nogle af jer er gået forgæves forbi butikken på Nørrebro den seneste uge. Jeg er virkelig ked af, at der har været lukket så mange dage, men drengene har desværre været syge på skift, og min mand har skrevet eksamensopgave og har været semi-ynkelig selv. Derfor er det mig, der har været hjemme med drengene.

Det har selvfølgelig ikke været så sk*de fedt for butikken eller kunderne (sorry 🙁 ), men til gengæld har drengene virkelig nydt at være hjemme, selv om de har været sløje. Det, at det har været den samme (mig – og lidt far 🙂 ), der har været hjemme med dem, har også givet ro og stabile rammer, hvilket umuligt kan være skidt under sygdom, tænker jeg 😉 Og selv om de har været slatne, drengene, så har den ene uge, hvor jeg, ganske uventet, ikke har været bundet af butikkens åbningstider, kun bekræftet, hvor rigtig det er, det her med at lukke butikken.

Det føles helt igennem fantastisk, og selv om jeg ikke bliver hjemmegående som min dejlige bloggerkollega (thumbs up for hendes beslutning, i øvrigt!), så ved jeg bare, at det bliver godt 🙂

Hvad glæder I jer til i det nye år?

 photo 0543c0c4-7187-41eb-9c4b-faf50991808e_zpsbk2khyyq.jpg

Billedet har intet med indlægget at gøre. Det fik mig bare til at smile tidligere i dag, da jeg opdagede, hvordan spotlysene på butikkens toilet lyser nærmest guddommeligt.

‘amen altså 😉 (høhø)

Én kommentar til “Lidt i øst og lidt i vest og lidt midt imellem”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *