Den forretning der? Og lidt om Nadia Staldgaard

Den er så småt gået på ferie.

Forretningen.

Vareprøverne for Magic Robes’ fjerde kollektion (forår/sommer 2016) er lige på trapperne, og det er altid spændende – og tidskrævende, da det betyder, at der skal fotograferes, markedsføres og sælges. Og når det er gjort, kommer efterår/vinter 2015 kollektionen ud, og så har jeg nogle pænt store omstruktureringer på tegnebrættet, som kommer til at kræve lidt ekstraarbejde.

Derfor er jeg allerede ved at geare ned til den ferie, som jeg skrev om forleden. Så jeg kan få mest muligt ud af den, lade op og vende hjem med fornyet energi til alt det, der venter.

Forretningen kører i lavt gear lige nu, og derfor har jeg valgt også at fjerne fokus fra den her på bloggen, bare for en stund. Jeg vil i stedet bruge denne platform til private overvejelser samt til at kigge på og anbefale et par andre selvstændige og iværksættere. For jeg har på de snart 3 år som selvstændig mødt usandsynligt mange bemærkelsesværdige kvinder (og en enkelt mand eller to 😉 ) som har hjulpet, inspireret og imponeret mig, og som fortjener et virtuelt ‘you rock’ fra min side.

Den første er Nadia Staldgaard, som er illustrator. Jeg har kun mødt Nadia en enkelt gang, men jeg følger med på Facebook og Instagram, og jeg kan virkelig, virkelig godt lide hendes illustrationer og hende som menneske. Jeg har selv tegnet og malet meget engang, så jeg ved, hvor tidskrævende det er. Og når man smider administration, markedsføring, salg og alt det, der hører med, når man er selvstændig, oveni, kan jeg ikke andet end at tage hatten af for Nadia.

Hvordan hun når det hele – og gør det så godt – ved jeg ikke. Især fordi hun gør det som enlig mor til dejligste Sylvester, som i øvrigt er donorbarn  – noget som jeg håber, at vi får mulighed for at læse om, når hendes hjemmeside inkl. blog går i luften inden længe 🙂

Enlig mor og selvstændig.

Den lader vi lige stå et øjeblik.

Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg synes, at det har sine udfordringer, det her eventyr, som jeg har kastet mig ud i. Og jeg har adskillige gange sagt, at jeg ikke ville kunne gøre det uden min mand og den hjælp og det sikkerhedsnet, som han er for mig.

Jeg kunne ikke – men Nadia gør det. Og derfor er hun et af de sejeste mennesker, som jeg kender. Og ikke nok med at hun kan få det hele til at gå op og skabe de bedste rammer for både sin søn og sin virksomhed, så er det arbejde, som det må kræve, ingen steder at fornemme i hendes fineste fine tegninger, som oser af kærlighed og glæde, som man ikke kan undgå at blive smittet af.

Min blog er ikke den belærende blog, hvor jeg fortæller jer, hvad I skal gøre. Men jeg kan stærkt anbefale jer at klikke her og her og følge Nadias eventyr og se hendes fine illustrationer.*

 photo 11667123_10152945411615233_1128198916_n_zpstheabbwu.jpg

 photo 11692816_10152945411570233_17675198_n_zps5128ryh5.jpg

*Hun laver gerne personlige tegninger til gave, festindbydelser, bordkort mm., men man kan også købe færdige prints. Blot til info, ganske usponsoreret 🙂

Følg Nadia på Facebook og/eller Instagram.

4 kommentarer til “Den forretning der? Og lidt om Nadia Staldgaard”

  1. Først og fremmest skal du have tusind tak for din søde kommentar til mit billede på IG af rosen til min fars gravsted. Derudover, ja så kan jeg kun nikke genkendende til dine ord. Jeg mødte Nadia for første gang, da vi sammen havdé en stand på Upcomers designmarked her i maj måned. Hun er en fantastisk kvinde med en kæmpe fightervilje, hatten af for det.

    Mvh Helena helenasolskin på IG

    1. Tusind tak for din kommentar, Helena. Hvad angår min hos dig, så var det ‘bare’ en reaktion på et smukt billede og smukke ord fra din side. Du kan være stolt 🙂

  2. Hatten af for at kaste sig ud i livet som selvstændig som enlig mor 🙂 Jeg er en af de andre mødre, som også er selvstændig. Men med en mand ved min side, og jeg har også som dig tænkt, at jeg ikke kunne gøre det uden ham.

    For pyyyh, det er hårdt nogle gange… Især når børnene har ferie, månedens indtjening er (usædvanlig) lille og der bare ikke er tid til andet end at holde næsen overvande… 😉

    Tak for din fine blog – jeg kigger jævnligt forbi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *