Et af de sjældne min-aften-indlæg

Jeg har ikke tænkt en eneste dyb tanke i dag, og det passer mig helt fint, hvis de sidste par timer ikke bringer noget nyt 😉

Bevares, jeg har tænkt en smule, men det har ikke været af bedre kvalitet end fx. det her:

Jeg bruger efterhånden mest tid på Instagram, og det er ved at være evigheder siden, jeg har haft en giveaway her på bloggen.

Men det kunne jeg jo gøre, hvis der stadig er interesse for den slags i blogland. Det ved jeg faktisk ikke, om der er? Er det noget, som i ville deltage i, hvis i fx. skulle følge bloggen via Bloglovin’?

Det var sådan set bare det 🙂 Og nå, jo, så har set, at Børn i Byen har forlænget fristen for at nominere jeres favoritter til Børn i Byen Prisen til d. 25. juni, men så er det også slut, så hvis i vil nå at være med, er det HER, det foregår.

Nu vil jeg se fjernsyn, tror jeg. Og måske shoppe lidt. Der lader til at være udsalg over det hele, bl.a. hos Magic Robes’ søde forhandler Forevereco.dk, som også skal have den nye kollektion, når den kommer her til efteråret.

Det kan jeg lide 🙂

Drengene mangler sommerbukser, og jeg kan ikke blive ved med kun at klæde dem i Magic Robes (eller kan jeg? 😉 ). Så det vil jeg kigge lidt efter. Og så skal jeg have fundet det vidundermiddel til håret, som jeg opdagede i søndags, hvor jeg fik taget portrætbilleder hos Til minde om… (dem er jeg virkelig spændt på at se).

 photo PicMonkeyNopoo_zpsd79c3c12.jpg

Det hedder Big Sexy Hair*, og det er noget pudder, som giver fint hår som mit fylde. Hvis jeg køber det, bliver det nok enden på min ‘no poo’ pagt med mig selv, men jeg er virkelig ved at være træt af fladt, fint hår. Lige nu er big og sexy mere tillokkende end kedeligt, sundt hår.

Der skal ske noget nyt.

Det er en af de dage 😉

*Ser nu, at man kan få hårpudderet hos Nicehair.dk, hvor man i øvrigt kan få 20% med koden 20DK til og med d. 30. juni. Godt jeg tjekkede det (min mand bliver stolt 😉 ).

Og den obligatoriske: Det her er ikke sponsoreret, men jeg ville være usædvanligt fjollet, hvis jeg ikke lavede et affiliate link til Nicehair.dk, især når nu jeg har fundet en rabatkode 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *