Jeg fortrød igen – og så tog jeg med til event

I går skrev jeg, at jeg trodsede regnen og janteloven, og jeg skrev en lille smule om min mand og børn. Som er dejlige og dygtige og helt igennem fantasiske, ligesom jeres.

Og i dag fjernede jeg indlægget. For jeg tør åbenbart kun den slags, når jeg har fået en lille smule indenbords til grill med Danpo* og svigerforældre på en semivåd sommeraften.

Nu poster jeg det igen.

Skål 😉

I dag har jeg været ’til noget’ hele dagen. Det ene efter det andet. Og jeg laver så meget, efterhånden, også med kendte (om de er det fra tv, blog eller andet), at jeg er begyndt at gå op i, hvordan jeg klæder mig, hvordan jeg fremstår udadtil. For så mange minutter tager det heller ikke at smide en lille smule mascara og en nederdel på, og den tid vil jeg gerne ofre på at slippe for at være hende den håbløse, når jeg mødes med alle de smarte.

Ikke at jeg skal være en anden end den, jeg er. For jeg kan love for, at jeg står og fylder i vores gård i hjemmetøj og med render under øjnene kl. 9 på en søndag morgen, hvor min yngste er ved at få spat af at være indenfor. Men i dag, hvor vi var til et hyggeligt event med Viaplay, havde jeg alligevel gjort mig en smule umage.

Ikke mindst fordi jeg skulle hjem til hende, der havde taget dem her, og have taget portrætbilleder bagefter.

For det duer ikke, at jeg bliver ved med at bruge mine egne billeder i erhvervsammenhænge. Og hun er så dygtig.

Pointen? Jeg er usikker. Og jeg er stærk. Og jeg har rodet mig ud i en verden, som er fremmed for mig, og hvor der forventes andet end det, som mine mænd – og jeg til dels – er bedst til.

Heldigvis lærer man hele tiden, og så kan man som voksen sige fra, hvis det alligevel ikke er noget for en. Man må gerne fortryde, ligesom mig med indlægget, der blev offentliggjort igen her til aften.

Vi er mennesker. Og dejligt ubeslutsomme, usikre, og ærlige. Uanset vores intelligens- eller kendisstatus.

Yay for det.

*samarbejde

2 kommentarer til “Jeg fortrød igen – og så tog jeg med til event”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *