Soxs.dk – uldstrømper til hele familien

Det virker måske underligt, at det skal omhandle uldstrømper, når jeg ikke har skrevet herinde i noget tid. Ikke desto mindre er det lige præcis det, der er omdrejningspunktet for dette indlæg. Uldstrømper og så det, at jeg er kommet til at kvaje mig en smule.

Jeg havde nemlig lovet at dele nogle billeder af de uldstrømper, som familien og jeg har modtaget til test fra Soxs.dk via Testfamilien.dk i 2016. Men så var der noget med jul og dårligt foto-lys, og så blev det sør’me nytårsaften. Og mens jeg havde travlt med nytårsforberedelserne i min fine kjole og varme uldstrømper (og nogen måske gjorde en lille smule grin af mig, fordi jeg blev ved med at udskyde stilletterne til sidste øjeblik) gik  det op for mig, at jeg havde glemt at dele. Ups.

Jeg er ikke meget for at fejle, men jeg har også en politik om, at det bedste, man kan gøre, når man kvajer sig, er at indrømme det og rette op, så godt man kan.

Hermed et par billeder fra nytårsaften og et løfte om at en anmeldelse af Soxs.dk og uldstrømper, som har varmet fødderne i det lille hjem de sidste par uger, rammer Testfamilien.dk snarest muligt.

Jeg har også nogle spændende nyheder, som jeg vil dele, når min nye blog barejelena.dk er oppe at køre inden længe.

Jeg håber, at I er kommet godt ind i det nye år 🙂